SJUK

ELLEN FREDRIKSDOTTER, DU ÄR KUNG!
Jag har haft sådan otur och legat hemma sjuk hela helgen. I fredags jobbade jag och åkte sedan hem vid 8 då jag slutade, gick och la mig för att jag mådde så kasst, sedan dess har jag legat i sängen. Fast idag sitter jag upp, inte helt kry, men jag har satt på lite musik och sminkat mig, till och med tagit på mig första klädesplagget sedan i fredags. Så jävla gött, känner mig go. Men huvudvärken är på G tillbaka känner jag, men jag klarar mig för idag blir det jobb, fint! Hade 40,7 graders feber i lördags, förstod ingenting, jag kommer ihåg att jag stod i tvättstugan med febertermometern i handen, det stod 40,7 "Jävlar" va allt jag fick ut lite tyst och sedan gick och la mig i soffan, vet inte hur jag kom till tvättstugan, hur länge jag hade stått där, jag fattade ingenting, ingen var hemma, det var knäpptyst, då mådde jag inte bra om man säger så. Då hade jag ändå tvingat i mig massa tabletter som borde ha sänkt febern.. Igår var det bättre och jag låg som högst på 39 utan att tagit några tabletter, idag har jag ingen feber alls, jag mår bra! Tack för mig..

STYLIST

Jag skojar inte när jag säger att detta är segaste dagen på ett år. Jag vet inte riktigt vart jag ska ta vägen, en helvetesdag!  Fyfan.. Allt är skitjobbigt och jag orkar fan inte sitta och läsa om Sveriges jävla lagar på min STYLIST LEKTION! Nej, Cilla är inte snäll idag. Nu hör jag Janni utanför klassrummet, ska springa ut med hennes barnflaskor som jag har i väskan. HAJDO

HEJ OCH VÄLKOMNA TILLBAKA EFTER MIN SUPERKORTA PAUS.. ÖH?

Ja, nej.. Om man skulle börja skriva lite emellan åt igen? Fick något fnatt idag, tror nog det är för att jag försöker rymma ifrån mitt pluggande. Tyvär så blir jag tvungen att göra det ikväll om jag inte gör det nu, men där emellan blir det JOBB! Sveacom är livets liv, bäst!

HEJDÅ!

Det passar tydligen inte en viss person vad som skrivs på min blogg. Så istället för att säga emot eller skriva någonting annat så säger jag bara tack och adjö för ett tag, så får vi se vad som händer i framtiden. Ha det så kult på restaurangen!

LIMPAN (`v´)

Nu säger jag och Limpan god natt och hoppas på att natten snart är över så det kan bli 'imorgon'. Det kommer bli en kanon dag!
För er som inte vet så heter hon inte Limpan utan Cindy men efter hon hade fått valpar så såg hon ut som en brödlimpa och kallas därför Limpan, eller Korven. Men hon är söt ändå, och har till och med satt lite former nu.
Godnatt!

BLOND

BLOOOOND, jag vill bli blond. Jag hatar att vara rödhårig! Nej det gör jag inte, men jag kunde ha gjort.

2011, GOTT NYTT ÅR!

Jag orkar inte vända bilden, men det här är jag och världens bästa Gröhn tidigare idag. Nu har jag precis kommit hem och ja.. jag orkar inte skriva, jag tackar alla för en trevlig kväll. GOTT NYTT ÅR!

RSS 2.0