TAGGET

Det är säkert, tagget är på topp. JAG LOVAR! Men jag är äckligt nervös av någon anledning. Men imorgon smäller det i alla fall! Vi sätter oss fyra godingar i en bil och kör ner en dag tidigare än vad vi borde; till BORLÄNGE, sover i en bil och dagen efter det råkar det vara så att Peace & Love's camping öppnar, så då jääääääävlar kan jag bara säga. Fyfan va bra, jag DÖÖÖÖÖÖÖÖR!!!!! mmmmm, snuskigt nice.

PEACE & LOVE

På måndag händer det, på måndag åker vi. Hur fint kommer det inte bli? Jag tror inte ens jag förstår hur äckligt jävla näääjs det blir.. Nästan så jag tycker synd om mig själv för att jag inte förstår. Men jag har tagget till tusen, wooohoooooooooo.. Jag vet knappt vad jag heter så galen blir jag utav bara tanken. Kollade programmet idag, jävla skit är det att Håkan spelar samtidigt som Rebecca & Fiona.. Men det får helt enkelt bli Håkan. Jag skulle missa vem som helst för Håkan, mmmmmmmye! HEJDÅ.

ES1A


Det är okej att sakna sin gamla klass! Jag är ingen stylist, jag är en estetare. Så kommer det alltid vara. Så.. varför bytte jag? Bra fråga, jag har ställt mig själv samma fråga tusen gånger. Om man kollar tillbaka och försöker se vad varför jag valde att byta så var anledningen att det blev för mycket musik på både fritid och i skolan. VADÅ FÖRMYCKET?! Är jag dum i huvudet eller? Men ja, det är jag! VÄÄÄÄÄÄLDIGT. Men nu ska sjuka Emelie gå hem och trösta sig hemma hos Ronja Lille, min andra halva. EFTER HATTEN!!!!!!... HEJDOOOO.

DET ÄR MIN VARDAG, JAG TAR DET UTAN PROBLEM!

Detta är min underbara vän Annelie, trevligt huh? YES!!!! Jobb imorgon, nu sover vi. Helvete va kul det är att ha en blogg yao.

KONSTIG TJEJ VAAAA?

gaaaaalen, galen i dig, i ditt himmelska leeeeende och ditt skratt, helt gaaaaalen, galen i dig, ooooooooooo att vara förälskad, det måste kännas såååååhär. har verkligen den låten på huvudet. yeeeaaahhhhh hello, godnatt eller gosnatt, jajemensan! mmm, min klass är fin. GO KVÄLL, MÄÄHÄÄ.
MIN MAMMA ÄR BÄST I HEEEEEEELA VÄRLDEN.

RSS 2.0