Här är ett klipp när jag sjunger.*

Detta är en video ifrån julavslutningen i 8an. Alltså två år sedan, lite mer. Det finns nyare videosar, men skulle aldrig lägga in en ny, detta va den äldsta jag hittade. Nicolina Öhman vid pianot.

EN STUND SEDAN

Anledningen till att det tog stopp där ett tag med Nicolinas rubriker är för att nästa rubrik är "Här är ett filmklipp när jag sjunger". Ärlig talat så har jag inte samlat mod nog till att lägga upp det, men vi får se.. Är jag på tillräckligt bra humör imorgon så kanske, kanske, kanske. Men man ska aldrig lova för mycket.

Idag gick jag föresten in i dörren på Adelante, det gjorde förjävla ont om man får tillåtelse till att svära. Men det ger jag mig själv, förlåt mamma. Mähö. Flickorna som satt på fiket försökte tvinga mig att gå till vårdcentralen för att kolla om det behövdes tejpas eller någonting, och efter många om och men så bestämde sig Amanda för att ringa dit vare sig jag ville eller inte, och dom ville såklart att jag skulle komma dit. Det värsta som finns, sjukhusaktiga ställen där det finns sprutor och skit. Väl där så ville dom sy mig i ansiktet, vilket skulle varit det sista dom skulle få göra!! Så när jag blivit tillräckligt förbannad, -egentligen livrädd- så tejpade dom bara ihop det. Go dag! Så nu sitter jag här med tejp i ögonbrynet och en liten go hjärnskakning. Får inte jobba, så imorgon ska jag väl gå till skolan för första gången på cirkus två veckor, för sitta hemma är det sista jag tänker göra. Men först ska jag sova. Godnatt

...

Livet är oförutsägbart, det enda jag kan säga är att "lev livet som om varje dag vore din sista" är det bästa jag kan komma att tänka på just nu. Jag har inte mycket att säga egentligen. Alla händelser och liknande som är jobbiga kommer på en gång och vill aldrig dela upp sig, utan bara klumpa ihop sig och bli till en enda stor röra i huvudet. Tankarna är som myror i en myrstack just nu, alldeles för många och överallt, röriga och på något sätt tomma. Egentligen långt ifrån tomma, men jag förstår ingenting. Jag är lost.
VILA I FRID KERSTIN, JAG VET ATT DU HAR DET BÄTTRE NU. DU VAR EN STARK PERSON OCH DET VET JAG, MEN IBLAND RÄCKER DET INTE. DU SLIPPER SMÄRTAN OCH KOMMER TILL ETT BRA STÄLLE NU. HÄLSA MAGNUS, EIVOR, ROLAND OCH KARIN IFRÅN MIG. TÄNKER PÅ DIG. (`v´)

ROSENLUNDSSKOLAN, 9E*

Jag saknar Rosenlundsskolan så det smäller om det. Speciellt Kent, men även för att det var så soft att gå högstadiet. Åtminstone för mig och Nicolina som bara gled runt i musiksalen hela tiden, jag tror att vi måste ha varit borta sammanlagt över 50% av våra lektioner, för att vi fixade så vi fick vara i musiken med Kent. 9e, jag saknar dom hela bunten. Endel vet jag inte ens om dom lever, vad hände efter vi slutade 9an? Den stora frågan är väl kanske egentligen varför man inte i alla fall har "facebook-kontakt" med sina gamla klasskamrater.. Ärligtalat, detta var skit tråkigt att skriva om. Jag saknar Rosenlundsskolan, kent och min älskade klass 9e, världens mest egenom tidernas tajtaste klass.

Nu ska jag i alla fall sova en sväng, mr'Marouki sover aldrig, vilket betyder att jag också sovit dåligt som en jude inatt. Men som sagt, sova. Godnatt säger jag klockan halv sex, hadet!

NÄSSJÖ*

jag är din om du vill du är vinter i april spela svår men skyll dig själv när du fattar vad du missar jag ba och han ba vi ba och dom ba fattar ingenting jag sa vad dom 

sa ni sa vad han sa säger mig ingenting jag är värd nåt’ bättre än det här jag tänker inte tjata på dig mer jag är din om du vill du är vinter i april spela svår men 

skyll dig själv när du fattar vad du missar och gör det ja vi gör det vi ses där är du nära kommer du så kommer jag så ge mig annars tar jag och säg det jag vill höra 

för allting i mig säger nej du skulle brinna upp om du var jag fan du kan väl säga eller dra jag är din om du vill du är vinter i april spela svår men skyll dig själv när 

du fattar vad du missar

 


 

Nässjö är väl någonting som låter bra i mina öron. Jag vet att det är en liten håla, men vad fan är inte Tenhult? Jag tycker om att vara i Nässjö, det gör mig glad, det finns någonting där.. Frågan är bara vad det egentligen är? Det är lite synd att våran 'fyra' splittrades.. Jag, Nicolina Öhman, Linus Johansson och Rickard Cefalk. Vi var utan tvekan dom bästa och folk hade aldrig sett någonting bättre! Nej.. men vi hade i alla fall roligt sålänge det varade. Men jag vet inte, allt går i perioder nu för tiden, vi kanske kommer hitta tillbaka till varandra i våra nästa liv? Vi får väl se vart vägarna bär. En värd sak att nämna när det gäller Nässjö, pizza i Nässjö är ett måste! Det var det. Men när jag ändå har fått i uppgift att skriva om Nässjö så kanske jag inte bara behöver skriva om våran fyra, utan jag kanske kan skriva om annat jag gjort där. Jag och Gabriella Thörn åkte till exempel till Timmy Nilsson någon gång, kommer inte riktigt ihåg vad vi gjorde.. Men av någon anledning fick vi för oss att vi skulle åka dit. Någon annan gång drog jag med mig Ronja Lille till Nässjö klockan tolv på natten, då åkte vi till Gustav Almqvist, tror jag. Det var i alla fall igenom Jonathan Ekhamn som jag lurade dit mig själv. Ronja har även blivit utsatt för mer äventyr till Nässjö, när jag tvingade med henne till Emmelie Jacobsson och hennes kille, långt ut i skogen, den kvällen har ju sin historia. Fast vilken kväll ute i Nässjö har inte det? Jag vet också att när jag gick i 6an-7an någon gång så camade jag varje dag med Joar Sjöström och ett tag innan det så snackade jag även duktigt med Adam Borg på msn, tror även det fanns en 'smsperiod'. Haha! Allt som hänt ute i Nässjö, förutom hos Emmelie och med Nicolina, hänger ihop. Det är det sjuka i det hela! Det är så att när jag gick i 5an eller någonting i stil med det så satt jag och Gabriella och addade folk som bodde i Nässjö. Frågan nu är egentligen, varför? Men ja, det gjorde vi i alla fall, vi addade bara folk som inte kände varandra, trodde vi.. Den dagen när dom så fint kallade "Nässjögrabbarna" kom på att dom alla hade mig på msn, då blev det väl mer än ett frågetecken. Men några år tog det allt. Se hur det kan gå när man har för lite att göra.. Nässjö är i alla fall utan tvekan livets ställe!

Nu ska jag sova och sen ska jag upp och jobba imorgon, göra trehundra sälj, yes! Nej, men godnatt gott folk, alla nässjöbönder och Nicolina.

MIN TALANG*

Nicolina är så störd så hon ger mig bara en massa tråkiga rubriker, min talang.. Vad är detta om då? Jag har ingen speciell talang. Men jag kan få in näven i käften, och det är ganska grymt faktiskt. Det är inte många som kan. Men nej, Nicolina är en tråkmåns. Nu ska jag hitta någonting att göra ikväll. HAJDO.


DET KNÄPPASTE JAG HAR GJORT*

Jag vet inte riktigt om man kan komma på en sak bara sådär? Det knäppaste jag har gjort.. Jag har gjort så mycket knäppt, gör det nog dagligen tror jag, är ganska knäpp hela jag. Detta är ju helt klart svåraste rubriken än så länge. Kan inte ens komma på någonting? Men ja, om  någon vet något speciellt så får ni gärna säga till för då lovar jag att skriva om det, i minsta detalj.


Nu är klockan kvart i nio och jag ska sova, så jävla gött! LIVET

JAG ÖNSKAR ATT..*


Det tog mig en bra stund innan jag kom på vad jag skulle skriva här.. Man önskar så mycket! Men jag önskar att jag kommer vara gravid innan jag dör, behöver inte föda barnet eller ha barnet. Eller det vill jag helst, men om jag fick välja en sak så är det viktigaste att jag får vara gravid. Ha en stor mage, ha jättesöta kläder på mig och vara en hemsk människa, för det får man vara när man är gravid! Fick jag välja själv, så skulle jag vilja vara gravid nu, men det vet jag att det är inte okej. I och för sig så hade jag nog klarat av en bebis, men jag vill nog leva livet lite innan jag skaffar mig någonting så stort. Det blir ju hela ens liv, man blir ju bunden hela livet och man kan ju inte säga upp sig om man säger så, någon ångerrätt har man ju inte heller för den delen. Skadad av jobbet? Ja, men orden är ganska bra och går att använda till det mesta. Men nu ska jag inte skriva mer utan krypa ner under mitt varma täcke, och i natt får jag faktiskt till och med fint sällskap. Livet är som bäst när det är på topp!
Godnatt

SOMMAREN 2011*

Nu ska jag försöka skriva lite om Nicolinas idéer. Alla rubriker som har en * efter sig är Nicolina som kommit på åt mig.

Ja, nej men vad ska man säga? Sommaren 2011 kommer bli den finaste sommaren som någonsin har existerat. Jag vet att det kommer bli fint i alla fall, det blir sommaren alltid. Det finns faktiskt ingenting jag vill ha mer nu än sommar, älskar den härliga känslan av att bara få skita i allt och bara vara skön. Att få klä sig lätt och snyggt är väl ingen som klagar på heller för den delen.. Dessutom så har ju Emelie Thapper lovat mig den bästa sommaren i mitt liv, vi får väl se hur hon lyckas den lille mesen!
Färdiga planer för sommaren 2001
  • Alanya med Ronja Lille, Gabriella Thörn, Lisa Jönsson, Lisa Gröhn och Isabella Rautiainen
  • Peace and love
Faktiskt så har jag inga fler planer som är färdiga, men det finns sjuuuuuuuukt mycket mer jag vill göra, och jag är säker på att jag och Ronja Lille kommer leva livet, fint ska det vara!

TRÖTT IGÅR?

Hahah, kolla mitt förra inlägg och säg till mig om jag inte var trött..
"Förlåt för att jag inte skriver Nicolina, jag ska ta tag i det. Men nu ska jag gå och lägga mig för jag har nog aldrig varit såhär trött klockan sex i hela mitt liv. Så nu ska jag gå och lägga mig och sen sova i cirkus 24-25 timmar någonting. Låter väl bra? Och om man gör allt man kan, så kan man inte göra mer. Godnatt!"
Upprepar mina meningar, tror att jag ska sova i över 24 timmar, skriver som jag pratar på jobbet "det låter väl bra?", och sen helt plöstligt slänger jag in en mening som inte har alls med någonting att göra. Haha..
Nu är klockan fem i 7. Jag har varit vaken sen klockan halv 6, kanonpigg är jag idag. Hade tänkt gå upp nu klockan 7, men kunde verkligen inte sova längre. Så jag har lagat omelett och varit världens lugnaste och finaste. Jag brukar inte äta frukost annars då jag i stort sätt alltid känner att frukosten är påväg upp när jag äter den, men om man äter så lugnt som jag gjorde idag så är det ingen fara, började äta vid 6 och har precis ätit färdigt nu. Fint ska det vara! Men nu ska jag skölja ur min hårinpackning och torka håret. HAJDO.

MIN FINA N'ÖHMAN

Förlåt för att jag inte skriver Nicolina, jag ska ta tag i det. Men nu ska jag gå och lägga mig för jag har nog aldrig varit såhär trött klockan sex i hela mitt liv. Så nu ska jag gå och lägga mig och sen sova i cirkus 24-25 timmar någonting. Låter väl bra? Och om man gör allt man kan, så kan man inte göra mer. Godnatt!

COFFE <3

hej jag har en fin video på mig och coffe, men det går inte lägga in den :(

SÄNG

Sängen var inte och leka med, men jag flyttar mig fem gånger så mycket för att det är så mycket plats, vet ju inte riktigt vart jag ska ligga i den. Men det löser sig, det blir fint! Nu ska jag gå upp och göra mig iordning, sen blir det skola. Jag skriver när jag kommer till skolan, Nicolina.

NY SÄNG, NYTT LIV?

NU SKA JAG SOVA I MIN NYA SÄNG, KOLLA LITE VA' DEN GÅR FÖR. TYVÄR SÅ FÅR JAG INGET FINSÄLLSKAP ATT INVIGA DEN MED, ALLA MINA VÄNNER SVIKER MIG.. SÅ JAG LÄGGER MIG SJÄLV I DEN NU. DET ÅTERSTÅR VÄL ATT SE HUR ONT JAG HAR ELLER INTE HAR I KROPPEN NÄR JAG VAKNAR. VI FÅR SE, TO BE CONTINUED HELT ENKELT.

SOMMAREN 2011

Förlåt Nicolina, jag orkar inte. Men du, jag hoppas inte att du hatar mig nu. iloveyou.

NICOLINA – DEN BÄSTA*

Nicolina har skrivit massa rubriker till mig, så jag ska skriva om en rubrik som hon kommer på varje dag. Idag var rubriken som ni ser "nicolina - den bästa".

_

Nicolina Öhman är en tjej som jag känt sedan ett par år tillbaka nu. Hon är en underbar och rolig människa, och det säger jag inte bara för att man säger så om alla man skriver om utan hon är verkligen toppenrolig och man har faktiskt oftast roligt med henne. Dessutom är hon en utav de få som verkligen på riktigt bryr sig om andra, inte bara låtsas bry sig om någon för att deras mamma har sagt att man ska göra så. Nej, Nicolina är verkligen en kanontjej, GO BRUD, ett redit' kap helt enkelt! Hehe.
- Västervik - Nattfoton i lekparken - Pannan rakt i bron (bild) - Nässjö, Linus & Cefalk - Dh - Alla nyår, speciellt första - Finns för mycket, så nu orkar jag inte skriva mer..
JAG ÄLSKAR DIG NICOLINA ÖHMAN, ALLTID


Men nu ska jag kolla färdigt på Big Brother och sen ska jag sova en sväng. Godnatt!

KOLLA KOLLA


RSS 2.0