LISEBERG

Godkväll. Jag tror inte att jag har några vänner! Inte nu över långhelgen i alla fall. Alla åker iväg och lämnar mig ensam. Dom som är hemma går ut på krogen. Jag hatar alla som är 18 och är ute på krogen varenda jävla fredag-lördag. JAG VILL ÅKA TILL LISEBERG. Men jag har som sagt inga kompisar. Och dom som inte går ut på krogen och är hemma (som jag tror är hemma i alla fall) dom va där häromdagen typ.. Jävla skit faktiskt. Så nu försöker jag få med min bror. Men han vill inte han heller. Så nu ska jag plugga istället för att sitta här och skriva för att jag är sur för ingen vill åka med mig till Liseberg. Hejdå.
JAG VILL BARA SÄGA ATT JAG INTE DEN SENASTE TIDEN HAFT NÅGOT LIV OCH PLUGGAT SOM EN IDIOT, SÅ JAG HAR GODKÄNT I ALLA ÄMNEN UTAN IDROTT OCH SAMHÄLLSKUNSKAP. WEOWEOOOOOO, HÄHÄHÄ

SKA VI KLAGA LITE ÖVER LIVET WEOWEO?

Hallon. Emelie här. Va roligt det är att ha en blogg! Va? Vadå blogg? Skittråkigt att ha en blogg, åtminstone när man aldrig uppdaterar den. Fast jag tycker ju att det är roligt att skriva här ibland. Annars hade jag ju aldrig skrivit någonting. Och det gör jag ju, ibland. I vilket fall som helst så ligger jag på Ronjas golv med en aning för mycket ångest över att vi har matte nationella imorgon. Min mattebok ligger hemma, kul.. Men jag faktiskt ingen lust att plugga ändå, så skit samma. Istället ändrade sig anledningen till min ångest till att jag har cirkus en miljon inlämningar och tre miljoner prov att göra på mindre än en vecka för att sätta ett enda godkänt i de kurser jag läser just nu. 95or, here i come weoweo.. Helvete va surt faktiskt! Skit samma, jag går och lägger mig. Godnatt..

TRE FLICKOR VAKNAR OCH ÄR FYRA

Igår natt fick jag för mig att jag skulle åka hem till Emelie, när jag kommer hit så ligger Emelie, Ella och Sandra sovandes som tre små kattungar. Ingen utav dom har en aning om att jag är där eller att jag ens hade en tanke på att komma dit. Jag vaknade halv sju utav att Ella står och kollar på mig som att jag är en vilt främmande människa, när jag kollar på henne så säger hon "Va förvånad jag blev när du va här.." Så va det i alla fall och nu sitter vi här som fyra mongon, Emelie visste tydligen inte ens att Ella och Sandra va här, hon hade gått och lagt sig själv igårkväll. Men nu ska vi tydligen göra någonting utav våra liv. Ikväll bär det av till Anna, mer har jag inte att säga! Ciao.

SNÄLLA FLICKOR KOMMER TILL HIMLEN, DE ANDRA FLICKORNA KAN KOMMA HUR LÅNGT SOM HELST!

Sitter i ett grupprum tillsammans med Emelie Thapper, lyssnar på Veronica Maggio och mår allmänt bra bara. Ska väl egentligen plugga, men det blir såklart ingenting med det. Jag kan passa på att berätta att jag har haft sånna toppen veckor tillsammans med Emelie, men nu tar vi en paus, innan det är för sent för bara en paus. Vi får väl se hur detta går. Nu ska jag gå ut och prata med Ronja. Hajdo.

RSS 2.0