Mormor.

Jag sitter i soffan hemma hos mormor med datorn i knät. Ska bo här ett tag, ska bli skönt, tror jag. I alla fall så har jag bara svenska och dans på torsdagar, det är gött som bara den! Skoldagen hinner knappt börja innan den slutar. FINT! Men nu ska jag hoppa in i duschen och sen lägga mig och sova tidigt, godnatt!

Jag ska bli bra!


Flytta hemifrån

Jag har rött hår och är utan tandställning, gott liv!

Denna helgen har varit helt kanon, det största tacket går helt klart till Lotta Olsson som vi har varit hos! Lotta är världsgo och om vi hittar varsitt härligt jobb och en billig och go lägenhet så ska vi flytta tillsammans, det är bestämt så. Inga fel med det. Hur underbart hade det inte varit att bara slippa allt föräldrar tjat, bara leva själv och slippa höra allt skrik och gap här hemma. Vi har planerat allt, det är faktiskt väldigt bra planerat, fast det stora problemet är pengar, så vi får väl se hur det här går..

Men nu måste jag plugga på min historia, mycket roligt?


Lotta

Världens mysigaste kväll hos Lotta igår! Härliga gubbar, lisa och lotta får också räknas till gubbarna.. Sov i alla fall hos Lotta, vaknade 100 gånger inatt och klockan 6 i morse kunde jag inte somna om igen, min mage har krampat ända fram tills nu för cirkus 30 minuter sen. Har inte känt någonting på en halvtimma nu och vi hoppas att det fortsätter så. Men nu ska jag nog mysa ner mig framför en film.


Adelante

Sitter på fiket med Ronja, Lotta och Annelie. Adelante fick det bli idag! Fast jag satt på George med Annelie, Kajsa, Augusta och Emmelie innan. Men jag bytte när dom gick. Jag ville gå på bio, men Ronja ville inte så jag fick sitta kvar här.
Kan ju ta och berätta för alla i världen att jag inte har någon tandställning längre.

ANNELIE ÄR STÖRD!

Fredagsmys

En till hemmakväll, så jävla trött på det här. Men vad ska man göra? Nu ska jag sätta mig i mina bjukisbyxor och kolla på en film, det är i och för sig rätt mysigt. Ska nog tvinga ner mamma till och köpa lite godis också, i vilket fall som helst så ska jag krama ur några kronor till godis.


Världens roligaste inlägg.

Jag har huvudvärk och är trött, vill inget annat än att sova. Jag har väntat på att få sova hur länge som helst och nu när klockan är 22, då får man sova. Så det är precis vad jag ska göra nu.

När jag sitter vid min vanliga dator så käns den enorm, jag når knappt till knapparna.. Har vant mig vid den lille skoldatorn.

Imorgon är det fredag, skönt. Sen är det lördag, kommer bli en tidig morgon, men helt okej dag. Söndag, som betyer en dag kvar. Måndag, JAG KAN KNAPPT VÄNTA!


Svenska

Jag har svenska, vi går igenom svaren på vad vi jobbade med förra lektionen men jag orkar inte ens lyssna. Det är så tråkigt och jag bryr mig inte det minsta om satsdelar, varför ska man kunna det? Helt oviktitg. Jag kan prata svenska utan att veta vilket ord som är ett ackusativobjekt..
Inatt sov jag hos Ronja, hon börjar sent idag så hon ligger nog fortfarande och sover. Men jag gick upp tidigt i hennes mörka hus, jätteläskigt!
Men nu är min svenskalärare arg och sur på oss för att vi inte lyssnar, särdamp..


Tjabba tjena hallo

Nu ligger jag i Ronjas säng, väntar på att idol ska börja igen, och jag tror det har det nu tror jag! Ska springa ut till soffan och kolla idol medans ronja städar sitt rum, gott för mig. Haha, jag ska sova här inatt och det älskar jag mest i världen typ. NONNIS (L)

Datorkunskap

Jag har datakunskap, och det är så jävla kallt i klassrummet. Jag har gåshud och skakar, nu regnar det också. Fy va allt är värdelöst, hemska dag! Jag hatar kalla, sura och deppiga dagar, det borde vara sommar hela tiden. Snart är det vinter och vad finns det för bra med det? Det är klart att ingen vill missa julen, men jag skulle klara av att ha jul på sommaren tror jag, heldre jul på sommaren och sommar året runt än litelite sommar och resten vinter..
Vad är meningen med datorkunskap när vi bara får sitta och "kolla lite själva" i en halvtimma? Alla sitter på facebook, spotify och camar med varandra, det är det nya, i alla estetklasser i alla fall..


Min kärlek

Jag ligger i soffan med mormors älskade chihuahua, Cessan. Hon är en liten skit och kan inte ens hoppa upp i soffan själv. Men snart börjar i alla fall Idol, och det är vad jag väntar på. Häromdagen var det en kille på Idol, honom är jag förälskad i, huh. Jag ska kolla och se om jag hittar honom så ska ni få veta vem det var..


Kulturhistoria

Jag har kulturhistoria nu, sjukt lamt, men gött ändå. Vi pratar om naturfolkens sång och vi ska beskriva den, någon sa att det var mycket stämmor och korta ljud, det är sant, dom säger också att stämmorna var spontana, men enligt traditionella formler och att det också var heterofoni, alltså olika ljud, flerstämmor. Inte för att någon vet vad jag pratar om när jag skriver såhär, men skit samma. Min skola är go, även fast jag går 8.00-16.40 idag så är det en supergo dag! Massa musik på tisdagar, men nu måste jag lyssna på lektionen.. Min fot har somnat.



Idag är våran knäskadade Kajsa Berthling sjuk och vi hoppas hon kryar på sig snabbt och kommer tillbaka imorgon!


TANDSTÄLLNINGSJÄVELN.

Nästa måndag åker min tandställning bort och det ska bli så otroligt skönt! Längtar så det bara smäller om det. En vecka kvar, fyfan va fint. Tänk att jag ska kunna le utan att skämmas, skratta utan att hålla för munnen, mmmmmmh..
Jag kan ju också säga att min klass är goast i världen, sen att ingen tycker att jag är speciellt go, vill att jag bara ska försvinna och jublade när jag var sjuk, det är en helt annan sak. Haha! Jag tycker nog allt att dom borde vänja sig, för jag går ingenstans, inte än på tre år. TRE ÅR.. Inte alls länge egentligen, högstadiet var tre år och det gick superfort. Jag saknar min förra klass som bara den, speciellt Gotting för han är min älskling, kommer alltid vara!
Men nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på film, sova lite, kolla på en till film och kanske en till, sen ska jag sova för natten. Fyfyfy.


 

 


asdfghj

Kapitlet som skrevs för flera år sedan är fortfarande inte avslutat, det kommer det aldrig bli, aldrig någonsin. Det kommer alltid vara skrivet, men jag kommer och kan inte skriva färdigt det, det finns inget slut. Alla andra kapitel i boken efter det har ett slut, ett ganska bra slut oftast, för det är jag i vanliga fall rätt bra på, att avsluta mina kapitel i boken på ett bra sätt. Men sen har jag ett till kapitel, det senaste som jag håller på med just nu, det finns inget slut på det heller. Jag kanske inte är så bra på det där med att avsluta kapitel ändå. Men jag ska skriva färdigt boken, den ska bli klar, sen att det finns några kapitel som inte är klara, så får det vara.. Jag kanske får för mig att avsluta dom när jag kommit på något bra. Boken är inte klar, inte än.


En rubrik

Jag är rätt kass på det där med att ha en blogg. Jag skriver aldrig. Och jag orkar inte göra det nu heller..


Mormor är bäst!


Kultur- och idé- historia

Sitter i skolan och har kulturhistoria, vi pratar om den första flöjten som någonsin hittats, eller något. Fast nu började dom prata om hur man kan göra musik utan instrumenten vi har idag, stenar var det någon som sa, fint.. I vilket fall som helst så ska jag skriva massor idag, kanske varje lektion om jag kan. Roligt va? Men nu måste jag visst läsa första sidan i vårat "Hur blev musiken till?"-häfte.


RSS 2.0