NÄR DET RÖDA GÅR TILL BLONDT.


Livet rullar som det ska, jag gör som och vad jag vill, med vissa undantag såklart. Men vad hade det varit för liv om man inte brytt sig om alla andra?
I vilket fall som helst, jag är bestämd på att jag vill bli blond igen, slippa färga håret hela tiden. Men det jobbiga är att jag kommer bli orange, och jag vet inte hur och vart och när och trallala, men nu ska jag fortsätta sminka mig för jag är bara halvsminkad, fint!
Ikväll blir det som sagt 18års fest för Amanda Nilsson och Lisa Yngve, man lever bara en gång!

NÅGONTING JAG VILL HA MER ÄN NÅGOT ANNAT JUST NU.

Dag 5
Sommar är absolut någonting jag vill ha mer än något annat just nu, allt som har med sommaren att göra, speciellt grejen att man får vara så lättklädd, osminkad och nästan grisig. Finns ju inget bättre än ett par shorts och ett linne, en väska på axeln med en lite tjockare tröja i som man bara drar på sig när solen börjar försvinna, framåt kvällen.. Jag tror att sommaren 2011 kommer bli en utav de bästa, haha det har ju Emelie Thapper lovat mig i alla fall!

Jag vill bara tacka alla för igår för den faktiskt lyckade 18års festen, jag vet att Lisa Gröhn blev kanonglad. Sen vill jag speciellt ge Lisa Jönsson en bamsekram och mycket mer för att hon var nr1 igår. MEN NU GÖR VI OSS REDO FÖR KVÄLLENS 18års FEST..
Men nu först ska jag nog fortsätta plinga lite på pianot, hadet.

MINA MÅL/DRÖMMAR/ÖNSKNINGAR

Dag 4

Jag vet inte om jag har några speciella mål, drömmar och önskingar.. Eller, alla har väl drömmar om saker och ting, men jag tar det mesta som det kommer. Hinner inte skriva mer, lektion.

Hade visst glömt publicera detta inlägget igår, det låg där och skräpade.

MIN FAVORIT ÅRSTID OCH VARFÖR.

Dag 3

Det är verkligen ingen svår fråga. Sommaren är mitt liv, det är vad jag lever för varje dag, lever för att snart kommer sommaren igen. Det är varmt, härligt, man kan vara ute hela nätterna, ligga på stranden, leva livet, bara göra precis vad man vill. Det är väl det. JAG HATAR VINTERN.

EN PERSON JAG VILL TRÄFFA JUST NU.

Dag 2

En person jag vill träffa är Carl Patrik Benny Andersson, även känd som Fisken. Det är bara för att det var så länge sen jag träffade honom och jag saknar honom och hans härliga humör väldigt mycket. Så är det med det!


EN BILD PÅ MIG + 10 FAKTA OM MIG.

Dag 1


1. Jag heter Emelie Eivor Bergström, skulle även varit Sundhall egentligen, men det har sina anledningar..
2. Jag har i mitt liv bott på 16 ställen eller vad det nu va han sa.
3. Jag är egentligen blond men färgar håret rött, urtrist.. Blir nog blond i sommar igen kanske.
4. Jag blir väldigt lätt sur och surar ihop för ingenting, men lugnar ner mig efter några minuter! Kanske många minuter ibland..
5. Jag är en väldigt oseriös människa, nya personer har därför ofta svårt att läsa och förstå mitt beteende och personlighet.
6. Jag ska aldrig börja träna eller sluta äta onyttig mat, men jag ska heller aldrig bli tjock.
7. Jag tycker inte om att göra som någon säger till mig att göra, gör då gärna tvärt om, som en barnunge ungefär.
8. Jag går Stylist på Plusgymnasiet
9. Jag har en person som är den viktigaste på denna jord för mig, Ronja Lille. Även fast det går upp och ner ibland! Från vagga till grav Nonnis.
10. Det är jag som är Muschemannen! Tro det eller ej.


LIKA COOL SOM GABRIELLA

Jag sitter i Annelies säng och har för andra gången kollat på Burlesque, fina grejer. Jag tror att jag ska vara lika häftig som Gabriella och göra en sånhär cool grej. Men först ska jag sova, godnatt flickor och svin.
'
Dag 1 – En bild på mig + 10 fakta om mig.
Dag 2 – En person jag vill träffa just nu.
Dag 3 – Min favorit årstid och varför.
Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar.
Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.
Dag 6 – Typ av killar jag faller för.
Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.
Dag 8 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.
Dag 9 – Bild på mig och min bästa vän.
Dag 10 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig.
Dag 11 – Någonting jag oroar mig för.
Dag 12 – En bild på ett ställe jag vart på.
Dag 13 – Mitt drömbröllop.
Dag 14 – En bild på mig själv för ett år sen.
Dag 15 – Någonting jag ångrar.
Dag 16 – Innehållet i min väska.
Dag 17 – En person jag vill byta liv med för en dag – och varför.
Dag 18 – Vad jag åt idag.
Dag 19 – En bild på det jag köpte senast.
Dag 20 – Min favorit film.
Dag 21 – En bild på mig själv som är tagen utav någon annan.
Dag 22 – Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln.
Dag 23 – En låt som får mig att gråta.
Dag 24 – Mitt favoritprogram – och varför.
Dag 25 – Min favorithögtid.

SÖNDAGSDEPP

Jag ligger och söndagsdeppar i min säng, helt ensam, uttråkad och inte det minsta sällskapsjuk, eller? Sanningen är att jag skulle kunna döda för lite sällskap just nu. Man kanske skulle ringa Ronja? Men jag orkar inte ta telefonen, hon är nog hos Nellie i alla fall.. Det är bara massa ledsam deppmusik som spelas i mitt rum just nu och jag känner att jag behöver komma ut för jag är inte deppig egentligen, jävla söndag. Jag hatar söndagar lika mycket som jag IDAG hatar vinter, snö, kyla, skrikmusik, alla människor och till och med glad musik. "Varför skriver hon ens när hon är på sånthär humör? Vem vill läsa det?" Vemfan bad dig? HEJDO.
Nu kan det va försent att säga som det är..

RUSKIGT TRÖTT

Jag kommer inte ens ihåg sist jag var såhär trött, vet inte ens om jag hann sova någonting inatt, känns knappt så. Det är inte lätt dagen efter man sovit med en härlig människa. Jag ser inte ens rakt, vet varken vad jag säger, heter, bor eller gör. Jag är världens mest lustiga flicka idag, som om det var någonting konstigt?..

VÄRSTA GREJEN

Idag tar jag min hatt och rullar över till Rebecca Persson som bor i slutet av min gata, hennes föräldrar skickar vi över hit, till min mor. Musiken är bra och kvällen kommer bli fin!

RONJA LILLE

Ronja Lille är min favorit, min idol, min förebild. VÄRLDENS BÄSTA KOMPIS! Som jag alltid sa förut, från vagga till grav. Jag älskar dig
Fin bild..

RSS 2.0