Blogg

Jag kan vara inne på folks bloggar, men jag läser sällan. Kollar bara på bilder, det är nog därför jag lägger in mer bilder än vad jag skriver. Jag skriver alltid några meningar, sen kommer det en bild. Och det där med att ha en spännande blogg, inte min grej. Vet inte ens varför jag har en blogg, nog mest bara för att det är någonting att pilla med när man inte har någonting bättre för sig. Man behöver inte vara normal!



hajdo


Visst finns det dagar då jag kan vara snäll..

Inget mer jobb, hejdå!


6 mars 2009, dagen innan min födelsedag förra året. Hemlagad pizza, panacotta, singstar, eyetoy, dansmatta och grejer hemma hos mig med massa flickor. På bilden är det Nicolina och jag, tider..


Rolig dag..



Jag har en tråkig dag, en extremt tråkig dag! Helt sjukt faktiskt. I alla fall så var jag och Ronja hemma hos mig igår kväll, tog det bara lugnt och var ute hos hästarna en sväng och fyllde på vatten. Ikväll kommer mamma och dom hem, jag vill inte det ärligtalat. Och ja, ikväll ska jag ut till hästarna också, ingen vill följa med mig och jag har ingen att vara med idag, fy va synd det är om mig nu ;) hah..


KATSCHAOWII!



Gissa om jag saknar mitt mörka och mycket långa hår? Och nej, jag orkar inte fixa bloggen idag heller..

Yes och bara ja!

mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.. Nu ska jag duscha och rulla tillbaka mina kära vänner som ligger på vätterstranden. Har vi tur så är dom kvar när jag kommer tillbaka också! Vi hade planer för kvällen, jag och ronja, men nu har vi inte längre några planer kvar. Så ikväll, om jag inte råkar hitta en ny plan på gatan, hm.. då ska jag i alla fall fixa min blogg, kanoners! Men nu måste jag skynda och röra på mitt feta arsle!



<3


Ridaridaridarida.

Jag har inte ridit på en evighet, och jag vet inte ens varför. Det känns som förra året! Men det är så tråkigt att jag inte har en egen häst, bara mamma som har 2 stycken, men inte är det hon som rider. :( Visst har jag väl häst att rida, jag kan ju rida Björt, men det känns inte som att jag är tillräckligt duktig, jag känner mig som en jäkla amatör på hästryggen om jag ska vara helt ärlig. Då känns det så dumt att rida någon annans häst.. Aldrig tillräckligt bra, jag går hela tiden och funderar på hur kass jag egentligen är och kommer alltid fram till att jag inte är så bra som jag borde. Att sitta på en häst är det bästa jag vet, och skulle jag få bestämma så skulle jag rida varje dag, många gånger när jag har ridit känner jag till och med för att hoppa upp igen, skulle nog kunna rida flera gånger om dagen. Men mamma har inte tid att köra på mig, och jag kan ju knappast komma från Tenhult till Ödestugu varje dag på egen hand. Och alla tror väl att jag tröttnat, att jag inte vill eller vad alla nu tror, men det är inte sant för det finns inget jag hellre skulle vilja än att rida hela tiden. Man skulle flytta till en gård, ha hästar att rida där, mamma pratar om det hela tiden men inte kommer det bli av :( Sen skulle man allt be om en egen häst.. Men det får jag aldrig.


<3


RSS 2.0