TIOTIO!

Jag försov mig, Emelie ringde och väckte mig vid nio, sa att klockan va tio och att vi slutade vid lunchen som är vid elva. Så det skulle inte vara någon idé att åka till skolan. Men när jag lagt på så insåg jag att klockan bara vad nio och att det visst var idé att åka till skolan. Så nu sitter jag här och slutar om fyrtiofem minuter, rätt soft ändå. Jag har ingenting roligt att skriva så jag ska nog istället sätta mig och kolla om någonting har hänt på facebook under den minuten jag skrev här. Facebook förstör mitt liv, eller åtminstone tar över det.


PLUGG?

Min stora fråga är, varför försöker man ens plugga? Vems lilla hjärta flyger? Det går inte. Jag kan inte i alla fall, jag sitter bara och kolla facebook, skriver lite på min blogg, kolla facebook lite igen.. Finns ju ingen mening med det egentligen. Jag har en historia om min favorittjej. I vilket fall som helst så sitter Emelie Thapper här med mig på Claras. Det var tänkt att vi skulle plugga, men jag är inte säker på att hon pluggar hon heller. Jag är fokuserad men förlorar kontrollen. Jag sitter i alla fall och lyssnar på gammal skön musik som jag alltid lyssnade på back in the days. Det började med en känsla som växte till ett hopp, som sedan blev en tanke. Som senare blev ett ord som växte och lät högre och högre enda tills det bara var en kämpande gråt. Jag kommer tillbaka när du ringer mig, ingen mening med att säga farväl. Men nu ska jag snart ta bussen hem, kanske åka ut till mitt vita djur med fyra ben och släppa alla tankar lite granna. Det är underbart, men kallt börjar det bli. Kan du se att jag väntar på dig i hörnet av gatan? Visa lite mer, visa lite mindre, lägg till lite rök - välkommen till burlesque! HEJDÅ.
Rörigt inlägg? Ja, jag har faktiskt klämt in lite delar av olika låtar här och där. GUD VA ROLIG JAG ÄR!

EN BRA DAG

Jag vet inte om du tycker som jag, men just nu idag så har jag det bra. Det är en vanlig dag och jag har det bra.

EN LURVIG STOL

Jag har precis sjungt slut på min hals samtidigt som jag fingrade på mitt fula, svarta piano. Det är en härlig känsla det där, inget man kan förklara för någon som aldrig känt det. Just nu sitter jag i min lurviga stol med fötterna på pianot, lyssnar på skön musik och tänker på hur allt är, hur folk fungerar och hur olika vi alla tänker och ser på saker och ting. Ärlig talat, det finns människor till allt. Man brukar tycka att det är vi ungdomar som försöker få folk att tycka synd om oss själva, ljuger ihop en massa skit för att folk ska tänka "oj, det är verkligen mer synd om henne", men faktiskt så är det även vuxna som håller på sådär. Det är nästan till och med värre när en vuxen som gör det, för dom borde ju ha mer i huvudet än oss, vi är ju bara oerfarna och dumma. Herregud, vart kommer jag ifrån? Zoo? Man börjar ju undra.. Tur att man kommer ifrån två och inte en, puh. Men faktiskt, det där med att lyssna på och lära sig utav de som är äldre och mer erfarna? Stämmer inte så bra va, nej? Skiter i vilket, släng alla ord som låter bra i väggen helt enkelt. Det är ingen som bryr sig i alla fall. Idag känner jag hur jag avskyr alla vuxna, alla människor som är över 30 i alla fall. Alla förutom min kära mormor som alltid kommer vara min favorit, vad som än händer och vad hon än gör. Det är också någonting så sjukt, hur mycket man kan känna för en människa och hur lite man kan känna för en annan trots att de båda borde stå än minst lika nära. Oftast vet man knappt anledningen, men lika ofta gör man väl det. Om min mormor så skulle mörda någon så skulle hon i mina ögon fortfarande vara den finaste i hela världen. INGEN kan ta hennes plats hos mig, någonsin. Men nu ska jag sluta snacka skit och gå och lägga mig, för imorgon ska jag ut på äventyr med Emelie Thapper. Godnatt!
Och till er alla som kollar min blogg och läser det här, dra åt helvete. För idag kan alla göra det, prata med mig imorgon istället för idag, allt jag har att säga.

UNDAN FÖR EMELIE THAPPER

Som vanligt är det Emelie Thapper som gjort händelsen för idag, hon skulle visa mig någonting på facebook och drar tag i min arm så min röv flyger ner mellan våra stolar, fötterna är kvar på min egna stol och armen släpper hon dåfan inte. Ingen utav oss säger någonting, helt tyst. Ruuuligt.

Nu slutar min lektion vilket betyder att jag rör mig mot fiket, esspresso house blir det självklart när Thapper får bestämma. Men nu står hon bakom mig och stressar, stressidiot.  HEJDÅ

EMELIE THAPPER

Det blir Emelie Thapper som bestämmer mina nästa rubriker, här är vad nu kommer få läsa om på min blogg; djurplågeri, min syn på prostitiuerade, svenska kungar, min favorit film, krig i mellanöstern, när jag fick din första mens, sex tips, narkotika, min favvo affär, piercingar, "vad jag tycker om gummi stövel trenden ", pedofileri, singellivet & förhållandelivet, stränga morsor, julklappstips, yxmördare, godis, tips på hur man blir lika smal som jag, vad tycker jag om mr.bean (flipp eller flopp?), frågestund på bloggen. Sen skrev Emelie, "eller SÅ KAN DU JU SKRIVA EN UPPSATS OM HUVUDVÄRK." Det ska ni också få se, kommer kanske ta bort endel utav de störda rubrikerna hon har skrivit. HADETBRA.

EN ROLIG RUBRIK

Ligger under täcket hemma hos min älskade mormor. Ska snart sova tänkte jag, men ska nog kolla över mina skolgrejer lite först. Jag får lite panikångest över att vi snart har sommarlov och jag tror inte ens att jag satt ett enda godkänt i något utav mina ämnen. Möjligtvis matte, men inget annat. Jag har så mycket efter mig så jag vet inte vart jag ska börja. Men försöker tjata med Emelie Thapper på att komma igång med den här skiten nu. Jag löser detta, inga problem. Ni ska få se.


Nicolina den fina Öhman har inte kommit på några fler rubriker än, därför får ni inte någonting roligt att se på någon eller några dagar. Ska göra hål i huvudet på henne med min röst, så kommer det nog snart. Det finns fyra rubriker kvar, men dom är svintråkiga. "Fina minnen", "Nått pinsamt", "En fin kväll" och "Puss". Roligt att skriva om det? Nej..

 

En sovandes, mycket fin grabb, go då. Godnatt


COFFEEHOUSE BY GEORGE



Emelie Thapper aka pangbruden sitter med mig på George. Hon sitter och diggar sin musik framför sin brunblåa och väldigt repiga MacBook som egentligen ska vara vit. Fast ska nog inte säga någonting illa om varken vad hon gör eller hur hennes Mac ser ut, för jag gör samma sak och min dator ser exakt likadan ut. Socialt liv.
Ikväll?.. Jag vet inte, vi sitter och velar fram och tillbaka, det ser inte jätte ljust ut. Men jag vet inte, det börjar klarna lite granna. Ett problem löst utav minst 50, det är väl alltid någonting.
För att göra min lama blogg tråkig så kan jag väl fylla ut det här inlägget med vad som hänt idag.. Skola vid 12 i alla fall, Emelie kommer in som ett jävla psyk och berättar att hon har hallicunerat hela natten. Men man ska inte snacka skit om dom som är efterblivna, det är synd om dom.. Efter många om och men efter skolan så bestämde vi oss tillslut för att käka en romana. Livets mat. Vi satte oss i alla fall med Ella och Sandra, som senare drog och nu sitter vi här som två idioter i ett träd. Och problemet som för några minuter sedan var löst är nu olöst. HEJDÅÅÅ.
Emelie och Ellas blogg, <- klickklick

RSS 2.0