advent

Ett ord till.. Just det! Nej jag vet inte, det räcker. Färdigt nu!

BRA

Hej jag är på DH, det är jätte kulT! Hej jag heter Emelie och är ruuudhuvet och nu ska jag och Pannis glida!
/Anna

Pigg

Det var länge sen jag var såhär trött, fy. Inte sovit någonting inatt, eller jag tror jag slumrade till på ett tangentbord i några minuter, men jag är inte säker, men klockan var kvart över 7, sen la jag ner huvudet och blundade två sekunder, sen reste jag på huvudet och då var klockan nästan halv. Livet! Snart ska jag i alla fall rulla iväg till skolan, pigg och glad.. Nej

Julmust och pepparkakor

Jag tycker egentligen inte ens om julmust, skitäckligt! Men när det börjar närma sig jul så är det ett måste, har alltid varit det. Pepparkakor, livet. Det är nog något av det godaste som finns tror jag! Pepparkakor på vintern är som jordgubbar på sommaren, jag skulle nog äta det även om jag var allergisk.

Pensionärsjävlar

Pensionärsjävlar, folk säger att det ska vara roligt, bara lamt. Och nu börjar RAW, också ett feting lamt program. Sen såg jag just att jag missat halva medium, illa. Men om en halvtimma börjar Navy CIS, det är bra. Jag brukar inte vara ett sådant tvfreak, men idag har jag varit det, konstigt nog.
Idag har jag också fått min MacBook, fina grejer! Annars har jag inte mycket att säga, tråkig dag.

Jönköpings galan.

Haha, goa gubbar som kommenterar min blogg!

Jobbat på Elmia från 17-1 idag i alla fall, "Jönköpings galan" Och det var.. mycket, men roligt. Jag tänker inte le eller röra mina leder på en månad nu, kan nog inte le eller röra mina leder på en månad. Därför orkar jag inte lägga ner tid på att skriva här, utan jag tänker sova, länge, halva mitt liv skulle jag tro blir bra!
_

Modevisning

'
Asbra bild, inte. Asgo dag, mycket.

Mormor

FAN, jag fattar inte.. Älskaren är någon lustig människa, och älskaren nr 2 med två mm, måste vara EMMELIE WALLDENSTJÄRNA. eller? Helvete att folk inte kan skriva vilka dom är.
'
Jag tänkte sova tidigt, det brukar inte gå bra. Men idag har jag fått en ny madrass och lakan ifrån mormor, luktar mormor i hela mitt rum. När jag var liten fick hon tvätta mina lakan för att det luktade mormor då, då tyckte jag att jag sov bättre. Så inatt ska jag sova gott. Min mormor är bäst i hela världen.

Nu till och med mongo.

Klart jag förstod att du är en och samma person vem du nu än är, jag är inte dum i huvudet. Dock jag har inte fattat vem du är? :)

Mycket fin kväll i alla fall! Ett ord som beskriver att jag är glad och go, Gabriella! Kan man kalla det ord? Ett namn är det i alla fall. Snart ska jag sova en stund, men först ska jag försöka få Kalle att förstå att jag egentligen inte alls tycker att han är ful, för det tycker ju ingen!! Kalle Göthberg är grym. Nattinatti.
-



Mys

Jag har myst mig igenom hela dagen, inga fel på det. Jag och Ronja åt chokladpudding och gottade oss hemma hos henne till 4, då åkte vi in till Adelante och träffade Filip Blom, Jonathan Berg, Jonathan Marouki och Simon Gardewall. Efter det rullade jag och Ronja iväg till a6 för att hon skulle lämna in cv på massa ställen, och sen vidare hem till Jonathan Berg. Mer orkar jag inte berätta, det är inte min grej att skriva vad jag gjort under dagen. Fyfan va tråkigt det är!
-

RONJA LILLE

Tänkte rulla hem till Ronja och dra upp henne ur sängen! Mer orkar jag inte skriva.

Röd, rödare, rödast

Den här sortens bilder kommer till när jag har så lite att göra så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Idag var det en sådan dag. Och nu är det en liknande kväll, jag hade tänkt och försöka sova jätte tidigt, men en så seriös person som jag fastnar gärna vid datorn en mörk och kall torsdagskväll som den här. Jag ska sluta..
Nej, mitt hår är inte så rött som på bilden. Det är som på bilden i förra inlägget, tror jag..

Två. TVÅ!! 2

Hahahhaha! Go älskare jag har va?
I vilket fall som helst så för att göra någonting jag inte brukar göra så sitter jag på mitt golv och lyssnar på Oskar Linnros istället för att ligga på magen med datorn framför mig. Jag behöver inte dammsuga mitt golv, det gör mina kläder så bra! Nejdå, jag ska inte sluta dammsuga. Men nu ska jag äta chilinötter och vara härlig och slänga in en bild. Ska bara välja en först..
TÖNT!


Som ni ser är jag ganska mycket röd!

Älskaren!

Jag visste inte att jag hade en älskare, men det hade jag tydligen. Härligt! En älskare som till och med lyckats titta förbi på min blogg och slänga in en go, nej faktiskt ganska störd kommentar. Men det är bra, någon vet att den finns och får tydligen någonting att göra. :) Fina grejer.
Imorgon börjar mitt gymnasieliv från noll, skulle man nog kunna säga tror jag. Får se om dom slår Es1a, mina favoriter. Kommer aldrig kunna låta bli att springa förbi Peset och säga hej till esteterna, inte A esteterna i alla fall. Men nu ska jag försöka sova. GODNATT SOM BARA DEN!
Ärlig talat så får jag en chock varje gång jag ser att tandställningen verkligen är borta!

Glad!

Härlig, gammal, sommarbild!
Jag köpte chilinötter när jag var på Ullared, men det var nästan inga nötter i det där krispiga runt om, de flesta är bara krisp.. UTAN NÖTTER :( Lite synd om mig nu.. Idag och ikväll, har jag varit på goaste, gladaste och bästa humöret på länge, glad! Det är helt underbart, men nu börjar mitt älskade program, Navy CIS igen. Det är sjukt bra för dom som aldrig kollat på det, Abby är underbar, min idol tror jag nog allt.

Snö


Lite granna längtar jag tills snön kommer, kolla va mysigt att rida i snön.


2007



HAHA, den här tiden. Jag bakade i stort sätt varje dag, hade otroligt kort hår, var lite små mullig av allt bakande, eller jag hade lite mer att ta i än nu, det hade jag faktiskt, men det syns väl inte jätteväl på denna bilden, men haha! Livet lekte.


6 november 2010, woooow

det är inte över än, det är inte över förens det är slut

JAG SITTER OCH VÄNTAR PÅ MAT, FAN VA GOTT! JAJEMEN. MEDANS JAG VÄNTAR PÅ MAT SÅ KOLLAR JAG PÅ MIN BILDDAGBOK, VA LEDSEN MAN BLIR NÄR MAN BLIR PÅMINND OM VISSA MINNEN, FY. JA, STORA BOKSTÄVER, ASCOOLT. NU FUNDERAR JAG PÅ ATT GÅ NER OCH HÄMTA KAMERAN OCH TA MASSA UDDA BILDER SOM JAG ALLTID GJORDE FÖRUT. FINT


underbara leende



Detta är min kära vän Nicolina och jag, men nu ska jag sova. Godnatt!


Annelie Nygren, en liten jävel

Nu ligger jag i Annelies säng, vi är båda duktiga och uppdaterar våra bloggar, bra där! Men nu är jag trött som ett svin, så jag hade tänkt sova en liten stund. Drömma lite om godsaker, ljus och sånt.. Nejdå, ingen sån skit, sånt håller jag inte på med. Men, sova nu! Godnatt

Nässjö

Nässjö, jag älskar Nässjö, jag blir så glad av att vara i Nässjö. Jag och Nicolina sov i Nässjö inatt, men nu ska jag sova i min säng, i Tenhult. Godnatt!


RSS 2.0