EN VÄRLDSSÖT

"asså jag saknar dig så här mycket härifrån--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------hit (A)"
Jag tror jag vet vem som är världens sötaste, en världssöt!

Imorgon är det nyår, jag är ganska taggad! Allt står inte rätt till, men jo då, det blir nog bra. Jag kommer glittra tokmycket, och ha klackar, EMELIE I KLACKAR! Oj.. Ja vi får se hur det går, det blir i alla fall bad och mat hemma hos Jönsson, fina grejer. Men ska sova en stund, godnatt världen.

FÖR JAG HAR INTE MSN PÅ MIN MAC!



HALV TRE PÅ NATTEN

Vafan gör jag vaken nu? Varför snarkar Cindy som en gris? Varför får min lillebror sms EXAKT samtidigt som jag klockan halv tre på natten? Varför springer katten runt och jamar? Varför är det en hund som gnäller? Varför skriver jag massa frågor? Varför sover jag inte nu? Herregud!

GOD JUL!

Imorgon är det julafton, jag längtar så jag dör. Har ju inte träffat tomten på ett år, saknar ju honom ;) Så nu ska jag sova en sväng, så det snart blir morgon. Som ett barn är jag, kommer alltid vara. Underbart!

PANNBAND

Istället för att gå och lägga mig i tid ikväll, så roade jag mig själv egenom att sticka ett pannband. Riktigt fult! Färgen får ni inte ens se, därför fick ni en såhär vacker bild. Men nu ska jag faktiskt sova på riktigt. Godnatt


VARFÖR BLOGG?

Varför har man blogg egentligen? Meningslöst och tråkigt! Så varför skriver jag? Kanske för att jag inte har någonting bättre för mig och det är ändå gott att skriva lite, men skulle ju helt klart klara mig utan problem ifall jag inte hade någon blogg. Fast vem utav alla människor i världen som har det skulle inte klara sig utan blogg? Jag ska i alla fall gå och lägga mig tidigt, tidigt, tidigt, så jag orkar med idrotten imorgon, taggar lite redan nu faktiskt.

GOD OCH GLAD, KEXCHOKLAD

Jag har inte mycket att klaga på nu, kan inte komma på någonting just nu, jag har en fin och många underbara. Och inte nog med det, jag har även en cocacola på mitt lilla bord här bredvid sängen, fint ska det va'! Men nu ska jag sova för imorgon ska jag upp tidigt och åka ut till min bebis, Litla-min. Sova är bra nu, för jag är trött som en gris, och att gå upp tidigt är bra för jag hatar att sova länge, kan typ inte sova länge, och Litla är bra för jag älskar att rida. Godnatt

ENGELSKA

Hej, hallå! Ellen Fredriksdotter är lite mongo, det är roligt. Jag är roligt, det är lite mongo. Hejdååååå.

FÅTT EN FLASKA I HUVUDET, LEGAT SÖVD PÅ AKUTEN

Hola! Jag kommer tillbaka hit, det är så tråkigt att inte ha alla inlägg, fult att ha en blogg som heter eeivor, visst att jag heter det, men vafan.. Skit surt, jag vet inte riktigt vad jag vill. Men jag håller mig vid detta namnet som alla känner till och som faktiskt är lite coolare, lite bättre. Nejdå.. Men ska gå ner och kolla efter något gott att äta!
-

Ny blogg!

Nu skuttar jag iväg ifrån denna tråkiga bloggen och skaffar mig en ny. Klicka här för att komma till den!



ELLEN FREDRIKSDOTTER

FÖRLÅT PLUTTAN, DU VET ATT JAG VET VAD DU HETER. hahah, bilden är bara för dig!

Ellen Fredriksson

Nu kommer EllenPellen, vi började kvart över 8 och klockan är kvart över 9. Hon har försovit sig, och nu drar hon historien om hur det gick till, bra Ellen! Nej men om vi skulle sätta igång, så tiden går snabbt och vi kan få lunch snart! Så vi kan äta fort och börja lektionerna, vad vi nu än har efter lunch. Och sen ska jag faktiskt träffa Jonas efter skolan, fint!

Röhövve

Kolla vem som försöker lägga en snygg pose där bakom. I alla fall, jag vill färga mitt hår mycket rödare, får nog säga till Lisa Gröhn att hon har någonting att göra för mig, hon var ju kungen sist!
Idag ska jag fika med Rebecca Persson och Emma Håkansson, ganska fett. Som om man aldrig gör det?
Måste rulla på fettet nu, hajdo.

RSS 2.0