Anna-Klara



Nu är mormors fågel hos oss, eller det är inte mormors längre, det var, men hon blev såld. Men nu är familjen som äger henne utomlands i två veckor, och då har mormor henne. Men idag och inatt är hon hos oss, för mormor och Roger åkte till Kurtis och Bitte. :) världens mysigaste fågel. Hon skriker såfort jag lämnar henne i eller på buren så hon sitter här på min axel, hela tiden.


Jag heter Emelie och jag är en jävla idiot och ett klantarsle!

Nu mår jag sådär riktigt dåligt över allt och ser bara negativt på allting som finns och händer i hela världen, hatar allt som rör sig, till och med det som inte rör sig. Såhär känner jag bara när någonting har hänt och det som hände nu var att min externa hårddisk med allt jag äger och har kärt åkte i golvet, den fungerar inte, den bara piper så fort jag sätter in sladdjäveln. Det finns bara ett ord just då, och det är Ronjas ord, helvetesjävlafittkuksfanshelvetesskitbajsfan. Och det var väl ungefär så det lät i mitt rum för några minuter sen. Hur i helvete lyckas jag? Ja, jag är på sjukt dåligt humör, vad ska jag göra nu? Ska väl typ gå in i en djup depression, det är nog det ända jag kan komma på som skulle hjälpa mig nu. Nej det skulle fan inte hjälpa ett skit, men fan. Jag brukar inte svära såhär ofta, speciellt inte när jag skriver, men nu är det okej. Ja, arg. Jag är ju hopplös, jävla idiot. KLANTARSLE! Nu ska jag sova och deppa lite över mitt trasiga liv, eller ja, min externa hårddisk.. Fast över mitt inte trasiga, men trassliga liv också. Nice som fan. GODNATT!
ett-två-tre

Fredagsmys

Hur kul har jag när jag sitter i min stol och lyssnar på Lars Winnerbäck då? Jag har skittråkigt men jag har ingen lust att göra någonting, därför har jag inte ringt någon. Men ska nog göra det.


ett-noll-tre


Sista dagen

Sista dagen på Per Brahe imorgon, fint är det, fint som fan! Just nu sitter jag och läser om vad Tobbe i min klass har att berätta om när Belit tog Reinos bok, han tyckte att jag behövde veta för jag var tydligen inte med den dagen, och det var nog viktig fakta! Och nu när han är färdig så var det ganska kul, jag kommer sakna Reino.
Men nu ska jag och min älskade Cindy lägga oss i sängen och somna till tvn. Precis som att jag kan göra det.. Nej, men jag kan i alla fall bli trött av den. Godnatt gott folk!

' Vad är det här för tortyr?


Slut på estetlivet



Detta schemat behöver jag inte kolla på mer, jag tänker gå veckan ut, alltså två dagar. Sen är det lov och efter det blir det Stylist på plusgymnasiet för mig. Fint som bara den. Hejdå musik, hejhej smink!

ÄLSKADE ES1A, sakna mig inte för mycket! Haha


min favorit



annelienygren.blogg.se


Hår

Just nu sitter jag och funderar på om jag ska gå ner och klippa mig en lugg och lägga i lite till av min röda hårfärg som jag har hemma, eller om jag ska be mamma åka ner och köpa en MÖRKBRUN hårfärg. Eller om jag helt enkelt ska ringa och beställa tid hos frisören och försöka göra det blondt igen, sen kanske jag ska klippa av det lite också? Har ju testat på allt det där, men vet inte vad jag trivs i.. Allt förutom så som jag har det nu, det är långt, fläckigt och slitet.. Inte bra alls.

Nu ska jag bjuda på lite saker.. Det är inget vackert, men massa olika och endel väldigt gamla bilder.


Min naturliga hårfärg


Blonderad


Morot?


Vanlig brun


Nästan svart


Lugg!


Långt!!!


Kort

Tyvär så har jag inga så man ser hur mitt hår ser ut just nu, fast tur är väl det i och för sig.


Historia med lille Olof

Alla heter Olof. Olof som är typ lärarstudent, eller heter det så? Ja, han i alla fall, han är söt. Super nervös hela tiden, försöker säga till folk när dom gör någonting som stör lektionen, men han är helt enkelt för snäll. Just nu är det fullt ös i klassrummet, speciellt när han sa till oss att vi fick 5 minuters bensträckare innan Torbjörn kommer, folk springer in och ut genom dörren, lyssnar på musik, dansar den där ankdansen, sjunger, dansar och pratar. Jag älskar min klass, egentligen vill jag inte byta, men det är så det får bli nu. Hahahahah, LEENDE GULDBRUNA ÖGON sitter halva klassen och sjunger. Säger ju att dom är goa, jag älskar min klass. Men snart är jag inte längre en "Emelie i es1a", utan då kommer folk säga "kommer du ihåg hon Emelie som gick i våran klass i början".. Men nu kommer Torbjörn. HAODETO!


Lille Ronja

Just nu ligger jag i Ronjas säng, hon kollar på någonting som jag inte har den blekaste om vad det heter. Men vi har kollat på två filmer ikväll och det var mysigt. Nu ska jag försöka få henne att sova istället så att jag också kan sova. Godnatt


En idrottslärare



Jag försov mig och nu är frågan om man ska stanna hemma resten av dag eller om man ska ha idrott med godingen på bilden, sen engelska och efter det kör. Jag vet inte riktigt hur jag ska göra. Men ikväll ska jag sova hemma hos Annelie, fint liv!

Johan Krusing är så dum så jag funderar att ta bort honom som vän på facebook. Mwaaaaaaa..


X blogg



Jag tror att min förra blogg var roligare, jag hade alltid, videos, bilder, skrev hela tiden och hade så sjukt mycket fler som läste min blogg. Nu är det nästan inga, på riktigt, typ inga.. Men jag skriver korta och tråkiga texter, utan bilder och utan videos, det är alltid bilderna och videosarna jag kollar på när jag kollar en blogg, läser också såklart, men inte alltid. Faktiskt! Men nu ska jag sova, godnatt.


Min älsklings skrutt.

Jag sitter hos ronja med datorn i knät, lyssnar på från och med du, har fortfarande inte fått nog. Nyss råkade jag stänga ner min dator när jag flyttade på mig, då tyckte Ronja att jag var snygg helt plötsligt, och det är ju alltid bra. Ptsh, jag har tråkigt tror jag. Om någon mer har det just nu så har jag en gammal bilddagbok, haha! Finns så sjukt mycket bilder, emelibergstrom heter jag där också. Det är pinsamt hur man skrev.. Waaaaaaschahah, nu har vi kul!


yeyeyeyeyeyeyeye!

Jag har inget att skriva om!
Annelie är en riktig pudding, och hon är överlycklig över allt
Jag är bara go och glad
Jag älskar min mooooor, mamma, morsa haha..
Min mormor är världsgo, grym helt enkelt
eh..
Imorgon ska jag till Ronjas och deras salong, fettnice.
Nu ska jag kolla en buss tills imorgon
sen ska jag ställa klockan tills imorgon
sen ska jag sova gott som bara den.
'Sen är det du som får bestämma hur du vill ha det'

2008














Godkväll

Jag ju bott hos min mormor i en vecka, idag träffade jag min mamma första gången nu på en vecka och sover även hemma i Tenhult. Det är mysigt här hemma ikväll, och jag önskar att det kunde fortsätta såhär. Nu, ikväll mår jag så jävla bra. Jag älskar min mormor och mamma över allt i hela världen, dom två är det viktigaste i mitt liv. Mamma har fixat alla sladdar i väggen till min tv som inte fungerat någon gång sen jag fick den i början av mars, min mormor har hjälpt mig städa mitt rum som jag inte har haft någon ork att göra på evigheter känns det som, magnus och jag har pratat med varandra och sagt i alla fall några hela och ordentliga meningar till varandra, jag är glad.


blablabla

Vem i helvete snor en mobil av någon man känner så väls kompis? Jag förstår inte hur man kan göra det, hur kan man med det? Varför gör man det? Skaffa en egen jävla mobil, idiot.


RSS 2.0