Rubrik



Slö dag, orkar inte ens prata om den! :) Eller, kvällen var väl helt okej, Ellen och Lisa badade topless i vättern, alla vräkte i sig pizza och godis. Inte ett rätt.. Imorgon ska jag faktiskt försöka få hit lamot Rickard Cefalk. Får väl se hur bra det går. Men sånt märker vi imorgon. Har föresten lagt in maaaaaaaassor med gamla bilder på facebook, något att kolla på. Godnatt


900 kronor

Jag har gjort åt med 900 kronor på en helg, jag förstår inte själv hur detta är möjligt, men det är det tydligen. Nu tänker säkert många att det inte är alls mycket pengar, men för mig är 900 kronor mycket! Detta är bara på mat, godis, läsk och glass. Så ikväll ska jag gråta över mina pengar, och imorgon ska jag vara hemma heeela dagen och styra upp mitt liv, har kommit fram till att folk sammanlagt är skylldiga mig 300 spänn. Det är allt jag har tills nästa månad, om jag nu får dom.. Jag skriver alltid upp såfort jag lånar ut pengar till någon, det vet folk, jag säger det till dom. Då är det så jävla surt när folk bara, nej jag kommer inte ihåg att jag lånat dom pengarna, bara för att dom dröjt ut på det så länge. Jag tycker att har man lånat pengar av någon, då kan man komma ihåg det själv istället för att den som varit snäll och lånat ut pengarna ska behöva tjata hela tiden. Men antar att livet är så. Jävla pengar. Jag blir helt seriöst deprimerad! Allt känns helt plötsligt jätte jobbigt, inte bara med pengar, utan allt. Får väl skylla mig själv, finns ju ingen annan att skylla på i alla fall. Godnatt!


Gabriella Thörn

Var hos Gabriella igår. Finns väl inte så mycket att säga egentligen. Men nu sitter jag i alla fall och väntar på att Rebecca ska svara. Men det gör hon inte, vill inte tjata, så får väl se vad som händer. Men, orkar faktiskt inte skriva. :)


söt!


Rebecca Persson


Jonna Atterling, Kevin Johansson, Rebecca Persson och superextremtlamknasiga jag, Emelie Bergström..

Sitter hemma och myser med Rebecca. Vi bestämde oss för att köpa hem pizza och äta, ändrade oss och skulle göra varma mackor. Det slutade med pastasallad, nyttiga flickor! Så nu har vi ätit och sitter ute på min altan med chips och coola, kanonmys. Kvällen fortsätter väl såhär, bara snacka och ta det lugnt. Dagen var härlig också, handlat mat med Rebecca och kollat lite på a6. Köpte ett par enkla, vanliga vita skor, helt enkelt är bra ibland också. Men nu vill Rebecca att jag ska röra på min feta röv och sätta mig ute hos henne. Rebecca Persson är en kossa. :D


TILLBAKA

Jag tog bort min blogg, men jag bestämde mig igår för att börja skriva igen. Så nu fick det helt enkelt bli så. Men jag har tyvär inte mycket att berätta, även fast jag inte skrivit på en evighet.. Men det får bli som det brukade vara, inget nytt helt enkelt. Jag fortsätter som om jag aldrig varit borta. Får väl se vilka och hur många som hittar tillbaka. Men nu ska jag röra mig mot sängen, ser fram emot en go midsommar helg. Nattens sömn får bli tagget. Men innan det så tänker jag bjuda på Litla-mins föl, Leiknir. Han är 2 veckor imorgon och på denna bilden var han nyfödd. Det ska och kommer bli min livs prins.



Som Nicolina sa, synd bara att alla gamla inlägg på bloggen inte finns kvar :/ Det måste jag säga att jag ångrar stort.


RSS 2.0